Over mij

Het brein fascineert me vandaar dat ik de studie neuropsychologie volgde aan de Universiteit Leiden. Na mijn doctoraal heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd en mijn GZ-registratie behaald. Ik heb als psycholoog werkervaring opgedaan op verschillende terreinen, onder andere het ziekenhuiswezen, de revalidatie sector, de re-integratie sector en binnen de basis en specialistische ggz. Al deze opgedane kennis neem ik mee en huidig werk ik als vrijgevestigd GZ-psycholoog in mijn praktijk in Leiden, in een professionele en warme setting. 

Ik vind het moedig wanneer je de stap hebt gezet om hulp in te schakelen van een psycholoog en begrijp als geen ander de gezonde weerstand om hulp te aanvaarden. Aan mij om jou het vertrouwen te geven dat ik je kan helpen tot inzichten te komen en handvatten aan te reiken die je helpen je eigen therapeut te zijn in deze maar ook toekomstige situaties. Met meer begrip over bepaalde dysfunctionele patronen, aandacht voor verwerking en het aanleren van gewenste vaardigheden werken we toe naar een vrijer niveau van functioneren waarbij je weer regie ervaart en perspectief kunt creëren. 

Belangrijke waarden in de therapie zijn voor mij: je erkend en gehoord voelen, vertrouwen en veiligheid bieden. Een behandeling zie ik echt als een samenwerking met jouw hulpvraag en motivatie om hiermee aan de slag te gaan als vertrekpunt. Ik streef naar een efficiënte behandeling, zo lang als nodig en zo kort als mogelijk.  

Ik werk graag met evidence based technieken, werk eclectisch en combineer elementen uit o.a. Cognitief gedragsmatige therapie, Acceptatie en Commitment therapie (ACT), Schematherapie en Positieve Psychologie. Daarnaast maak ik gebruik van EMDR bij enkelvoudige trauma’s. 

Opleidingen:

  • postdoctorale opleiding tot Gz-psycholoog (BIG- registratie 59933632425)
  • basiscursus en vervolgcursus Eye Movement Desentisation Reprocessing (EMDR) 
  • basiscursus en vervolgcursus Acceptance en Commitment Therapie (ACT)
  • basiscursus cognitieve gedragstherapie (CGT)
  • cursus arbeids- en revalidatiespecialist
  • Bachelor & Master psychologie (Neuropsychologie)